Akuttmedisinkurs 2 | 4 og 5 oktober

Dato / tid
Date(s) - 04/10/2019 - 05/10/2019
16:00

Kategorier


 Akuttmedisinkurs 2 er det råeste kurset OAMS holder!

Det bygger videre på det du har lært fra Akuttmedisinkurs 1 og foregår over to dager. Kurset vil by på faglige utfordringer i tillegg til masse kunnskap og erfaring du kan ta med videre i studiet og senere ut i yrkeslivet. Det lærer deg hvordan du takler stressede situasjoner og hvordan du bruker teoretisk kunnskap i praksis.

Det vil være en grundig gjennomgang av ABCDE før du så får bryne deg på caser som enten er prehospitale eller foregår i akuttmottaket. Gjør deg klar til å tolke EKG, radiologibilder og blodgass, medisinere og tenke fort i en akutt situasjon.

Tirsdag 1/10 holder vi skillskveld. Da går vi igjennom utstyret og medisinene man bruker under kurset. Dette er ikke en obligatorisk del av kurset, men et tilbud vi sterkt anbefaler å få med seg slik at alle skal få fullt utbytte av casene.

Tid: Fredag 4/10 kl 17:00-20:00 og Lørdag 5/10 Kl 09:00-16:00 (fest fra kl 19🎉)

Sted:   Blått Auditorium + ferdighetssenteret, Rikshospitalet

Krav:   Må ha fullført Akuttmedisinkurs 1 eller tilsvarende førstehjelpskurs.

Må være medisinstudent på Modul 3 eller over.

Pris: OAMS-medlem: 300,-
Ikke-medlem: 600,-

Hvordan betale i Vippsbutikk.

Oppmøte er i Blått Auditorium på Rikshospitalet for begge dagene. OBS: Vi stiller som alltid med snacks, men vi anbefaler å ta med matpakke. Ellers vil det være mulighet for å kjøpe mat i Rikshospitalets kantine. Du vil ikke gjøre feil på grunn av tom mage!

Det vil bli sendt ut læringsmateriell i forkant av kurset som det forventes at deltagerne setter seg inn i.

Det vil også bli holdt en frivillig utstyrsgjennomgang. Info kommer.

Studenter på Modul 3 Termin 1 (5. semester) kan oppleve kurset som for vanskelig uten tidligere erfaring innenfor akuttmedisin. Liker du utfordringer, bli med fordet! Og sett av lørdagskvelden til å gjøre noe sosialt etter kurs!

Har du spørsmål angående kurset, send oss gjerne en melding gjennom vår Facebook-side eller send en e-post til kurs@oams.no.

Vi gleder oss til å se deg på kurs!

Bookings

Dette arrangementet er fullbooket. Hvis du ønsker å stå på venteliste kan du sende en e-post til kurs@oams.no hvor du oppgir fullt navn, kull, telefonnummer, ønsket kurs og kursdato. Vi vil kontakte deg snarest hvis det dukker opp en ledig plass på ønsket kurs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *