Har DU lyst til å bli MSB-instruktør??!

Dato / tid
Date(s) - 31/12/2019
All Day

Kategorier


*Dette er ikke et arrangement, men en jobbutlysning*

Hei alle akuttmedisinske spirer!

I samarbeid med Universitet i Oslo arrangerer OAMS Mini-studentBEST for medisinstudenter på Modul 3. I den forbindelse søker vi etter 5 nye instruktører!

Mini-studentBEST har som mål å implementere viktige praktiske ferdigheter i medisinstudiet i form av realistisk case-trening. Det legges opp til 2 prehospitale og 2 inhospitale kasuistikker per kurs, hvor deltakerne skal jobbe sammen i team.

Som instruktør vil du bli ansatt og lønnet av fakultetet.

Din oppgave som instruktør vil være å sette deg godt inn i de ulike casene, veilede og gi tilbakemelding til de andre studentene som gjennomfører kurset. Som del av opplæringen vil du måtte delta på et fasilitatorkurs i regi av OAMS. Dette kurset får man ikke betalt for, men det er viktig med tanke på kvalitetssikring av de nye instruktørene våre. Dato for fasilitatorkurset settes opp nærmere Ministudent-BEST-kurset, og vil foregå på ettermiddag/kveld i ca.3-4 timer.

Mini-studentBEST vil finne sted på Rikshospitalet i uke 9 og uke 10 ved disse tidspunktene:

Kalenderuke 9:

Mandag 24.02 16:00 – 19:00

Tirsdag 25.02 16:00 – 19:00

Onsdag 26.02 16:00-19:00

Kalenderuke 10:

Mandag 02.03 16:00 – 19:00

Tirsdag 03.03 16:00 – 19:00

Det eneste absolutte krav er at DU MÅ HA GJENNOMFØRT MODUL 4 innen du skal begynne som instruktør. Det vil si at kull fra og med H16 eller eldre kan søke. Tidligere undervisningserfaring er ønskelig, men dette er ikke et krav.

Søkere må kunne være tilgjengelig for å undervise minst 3 kvelder.

Søkere kan sende mail med søknad, CV og tilgjengelighet til Msb@oams.no innen 31.desember 2019 kl 00:00.

 

Vi trenger også markører til arrangementet! Som markør blir du tatt godt vare på og vi ønsker at våre markører skal få utbytte av å være med. Du vil få en grundig gjennomgang av kasuistikkene sammen med våre instruktører i forkant av kurset. Det er en ypperlig mulighet til å få oppleve tilnærming til akutte tilstander fra pasientens side og se hva som fungerer bra (og noen ganger det som ikke fungerer så bra!). Er du interessert, send en e-post til Msb@oams.no.

 

Vi sees neste år!
Mvh
Andreas Fjørtoft og Gyda Østli ,Kursansvarlige for Mini-studentBEST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *