Akuttmedisinkurs 2 | 21-22. September

Dato / tid
Date(s) - 21/09/2018 - 22/09/2018
17:00 - 16:00

Kategorier


Akuttmedisinkurs 2 er det råeste kurset OAMS holder!

Det bygger videre på det du har lært fra Akuttmedisinkurs 1 og foregår over to dager. Kurset vil by på faglige utfordringer i tillegg til masse kunnskap og erfaring du kan ta med videre i studiet og senere ut i yrkeslivet.

Det vil være en grundig gjennomgang av ABCDE før du så får bryne deg på caser som enten er prehospitale eller foregår i akuttmottaket. Gjør deg klar til å tolke EKG, radiologibilder og blodgass i en akutt situasjon!

 

Tid: Fredag 21. September.17:00-20:00 og Lørdag 22. September 09:00-16:00

Sted:   Rødt Auditorium, Rikshospitalet

Krav:   Må ha fullført Akuttmedisinkurs 1 eller tilsvarende førstehjelpskurs. Og må være medisinstudent på Modul 3 eller over.

 

Pris: OAMS-medlem: 300,-
Ikke-medlem: 600,-

Betal i Vippsbutikken vår.
Hvordan betale i Vippsbutikk.

Påmelding- og betalingsfrist er torsdag 20. September klokken 23:59.

Oppmøte er i Rødt Auditorium på Rikshospitalet for begge dagene. OBS: Vi stiller som alltid med snacks, men vi anbefaler å ta med matpakke. Ellers vil det være mulighet for å kjøpe mat i Rikshospitalets kantine. Du vil ikke gjøre feil på grunn av tom mage!

Det vil bli sendt ut læringsmateriell i forkant av kurset som det forventes at deltagerne setter seg inn i.

Studenter på Modul 3 Termin 1 (5. semester) kan oppleve kurset som for vanskelig uten tidligere erfaring innenfor akuttmedisin.

Skriv i kommentarfeltet under hvilken modul du går på, husk at kravet for å delta på kurs er å gå på modul 3 eller over;)

Har du spørsmål angående kurset, send oss gjerne en melding gjennom vår Facebook-side eller send en e-post til kurs@oams.no.

Vi gleder oss!

 

 

Bookings

Bestilling er stengt for dette arrangementet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *