*FULLT* Akuttmedisinkurs 1 | 24 Nov

Dato / tid
Date(s) - 24/11/2019
10:00 - 16:00

Kategorier


Kurset er fullt! Heldigvis kan dere sende oss en melding via «s.s.laksana@studmed.uio.no» med fullt navn, kull, tlf og brukernavnet ditt (fra OAMS nettsiden), så setter vi deg på ventelista! 
Akuttmedisinkurs 1 er selve grunnsteinen av kursene vi tilbyr. Som helsefaglig personell er du pliktig til å hjelpe i akutte situasjoner utenfor sykehus. Derfor er det en svært god ting å både kjenne til og være i stand til å utføre grunnleggende førstehjelp. På kurset vil du lære initialvurdering av et skadested, ABCDE-undersøkelse, Hjerte-Lunge-Redning og FAST-undersøkelse ved hjerneslag.
 
Vi er opptatt av hands-on tid som betyr mye praktisk øving under veiledning fra våre instruktører på disse teknikkene under kurset. Vi avslutter dagen med en rekke spennende caser hvor du får prøvd deg i mulige situasjoner du kan møte.
 
Kurset SØNDAG 24 November starter kl. 10:00 og varer til 16:00.
Vi skal være på Domus Medica. Oppmøte i Nye Auditorium 13.
Det er bare 30 plasser!
-Sett gjerne av resten av kvelden til å dra ut og spise/bowle etc. med kursgjengen etterpå.
 
Pris for medlemmer: 200,-
Pris for ikke-medlemmer: 500,-
Livstidsmedlemsskap for nye medlemmer på yngre kull 200,-
Det er rabatterte priser for studenter på eldre kull, se link
 
Påmeldingsfrist er satt til fredag 22 November.
Betal kurset i Vippsbutikken vår.
Har du spørsmål angående kurset, send oss gjerne en melding gjennom vår Facebook-side eller send en e-post til kurs@oams.no.
Håper vi ser deg på kurs!

Bookings

Dette arrangementet er fullbooket. Hvis du ønsker å stå på venteliste kan du sende en e-post til kurs@oams.no hvor du oppgir fullt navn, kull, telefonnummer, ønsket kurs og kursdato. Vi vil kontakte deg snarest hvis det dukker opp en ledig plass på ønsket kurs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *